Zanimljiva vjenčana priča<Nazad na Stvarna vjenčanja

Mladenka:

Gordana

Datum vjenčanja:

25.09.2004.

Lokacija:

Crkva Sv. Križa, Zagreb; Hotel Porin

Naša priča:

To je zanimljiva priča. Išla sam s prijateljicom po gradu isprobavati haljine po salonima vjenčanica i zastale smo kraj jedne cvjećarne jer su me privukle lijepe kitice i konfeti za vjenčanje. Izašla je vlasnica cvjećarnice i pozvala nas unutra. Na kraju smo popile i kavu i dobile preporuku za salon vjenčanica i za sve ostale stvari vezane za vjenčanje. Nekoliko mjeseci poslije sam otišla kod gospođe u njezin salon vjenčanica gdje sam i šivala haljinu po vlastitoj želji odnosno crtežu koji sam sama nacrtala. Suprug je odjelo kupio u jednom butiku koji se bavi prodajom svećanih odijela.

Što se tiče stila i dekoracija sve je bilo u roza-bijeloj nijansi,a salu su dekorirale moje drage kolegice kojima je to hobi.

Prvi ples je prošao dobro, uz početnu tremu i fulanjak koji sam ja na kraju napravila koja nisam imala problema sa plesnim koracima. Naime suprug je imao školu plesa, a ja kao znam pa mi ne treba. Na kraju sam ja zeznula :-(

Bilo je sve vrlo intimno, zabavno i nekako obiteljski jer nas nije bilo puno, samo najuža rodbina i prijatelji. Jedino što neću nikada prežaliti što nismo išli na bračno putovanje ili vikend. Nakon vjenčanja smo ostali kod kuće. Imali smo i vremena i financija, al eto nismo iskoristili.

Dragi mladenci ovo je vaš dan. Ne brinite o stvarima na koje ne možete utjecati. Sve ono što možete napravite po svojoj želji i pustite da stvari idu svojim prirodnim putem. Ne dozvolite da vam fotografi, organizatori ili bilo tko diktira tijek svadbene svečanosti jer onda će to biti sve glumatanje i veliki napor.

Fotografije

Mladenci, ispričajte nam vašu priču - kako je bilo na vašem vjenčanju!

Napišite vaše dojmove, momente i doživljaje, savjete i ideje za buduće mladence:
- pošaljite nam vaša imena, mjesto i datum vjenčanja, vašu priču i do 6 fotografija koje prikazuju najvažnije trenutke Vašeg vjenčanja.
- možete poslati i YouTube video (link).

Kako poslati priču? Ispunite online obrazac OVDJE.

*******************************
Želite pročitati stvarne vjenčane priče? Pogledajte na stranici Stvarna vjenčanja.

<Nazad na Stvarna vjenčanja

 

 

Podijeli s prijateljima: