Andrijanino vjenčanje<Nazad na Stvarna vjenčanja

Mladenka:

Andrijana

Datum vjenčanja:

26.05.2012.

Lokacija:

Legrad, Koprivnica

Naša priča:

Naše savršeno vjenčanje bilo je 26.05.2012. u Legradu, mjesto pored Koprivnice. Uz puno dodavanja i brisanja, uspjeli smo okupiti 230 najdražih i najbližih prijatelja i rodbine, s obzirom na ograničenost prostora nismo mogli više. Odlučili smo se na novouređeni društveni dom zbog domaće atmosfere i opuštenosti. Oboje smo zaposleni, suprug po smijenama, pa smo se odlučili za provjerenog kuhara koji ima organizaciju svega, kolači, dekoriranje, pa nam je to uvelike smanjilo brige, sve je bilo na jednom mjestu, a on nam je i predložio kočije, koje su se pokazale najbolje od najboljeg. Oboje volimo tamburaše pa smo ih izabrali za pratnju te se druga kočija pokazala idealnom za njih. Bend nas je zabavljao u sali.

Oduvijek obožavam žute ruže pa sam krenula od toga, na što se nadovezala bijela i ispalo je super. Cijela sala je bila u žuto-bijeloj kombinaciji cvijeća i balona. Jednostavno i lijepo. Ruže su same po sebi elegantne pa sam prema tome birala vjenčanicu koja je morala biti jednostavna, s vrlo malo nakita jer nisam ljubitelj. Dugi niz imam istu frizerku koja me dobro poznaje pa je znala što volim i nije joj bilo teško pogoditi frizuru. Suprug je tamnoput i s njim smo imali najmanje problema, najljepše i najelegantnije crno odijelo s bijelom košuljom i to je bilo prvo kupljeno.

Oko prvog plesa nismo imali problema s obzirom da oboje vješto plešemo, a Obećaj mi, Sanje i Alena, nam se činila idealnom i zauvijek će ostati naša pjesma. Zreli smo ljudi pa nismo htjeli neke ˝lude˝običaje jedenja torte pa smo to odradili na malo njezniji način, isto ko i podvezicu i buket. A i većina prijatelja nam je već u braku :-).

Cijelo vrijeme smo imali prekrasne ljude oko sebe, od samog početka organizacije pa do kraja fešte, i puno nam je značio svaki savjet i zagrljaj, te riječi utjehe dok smo smatrali da se sve ruši, ipak nije sve stalno idealno....

Najbitnije je da se volimo i da smo zajedno odlučivali oko svakog i najmanjeg detalja. Kak smo pisali godišnji, maknuli smo se odma iza svadbe na par dana na Rab, bilo je prekrasno, pretresali smo dojmove, odmarali i napokon imali vremena samo za sebe, što nam je bilo uskraćeno cijelo vrijeme priprema. Da, mogla bi još pisati roman, ali.... rekli smo ukratko..... :-)

Dragi budući mladenci.... napravite plan, organizirajte se tko će što odraditi, pišite, vodite bilješke, sami odradite što možete, može se dosta uštedjeti, i uživajte u svakom trenutku, proletjet će, a većinu detalja ćete tek vidjeti na videu, pa svakom predlažem da ga napravi isto kao i fotografije, vječne su uspomene, pa pažljivo birajte i nađite provjerenog fotografa i snimatelja, naši su bili za 10. Vjerujem da većina mladenaca smatra da je njihovo vjenčanje savršeno, pa smo i nas dvoje istog mišljenja....

Fotografije

Mladenci, ispričajte nam vašu priču - kako je bilo na vašem vjenčanju!

Napišite vaše dojmove, momente i doživljaje, savjete i ideje za buduće mladence:
- pošaljite nam vaša imena, mjesto i datum vjenčanja, vašu priču i do 6 fotografija koje prikazuju najvažnije trenutke Vašeg vjenčanja.
- možete poslati i YouTube video (link).

Kako poslati priču? Ispunite online obrazac OVDJE.

*******************************
Želite pročitati stvarne vjenčane priče? Pogledajte na stranici Stvarna vjenčanja.

<Nazad na Stvarna vjenčanja

 

 

Podijeli s prijateljima: