Vodič za mladenke - Savjeti, ideje i prijedlozi bivših mladenki

29.05.2017.


Želite li imati savršeno vjenčanje iz snova, a da pri tom ne doživite živčani slom ili u potpunosti  ne bankrotirate. Pitali smo u anketi bivše mladenke da s nama podijele svoje najbolje i najiskrenije tajne, savjete i ideje. Jeste li spremni saznati tajne mladenki koje su prošle sve ono što vi sada prolazite? Uživajte u korisnim savjetima!    

Više od 100 savjeta, ideja i prijedloga bivših mladenki za buduće mladenke!

Što ćete saznati u ovom savjetniku:
1) kako uštedjeti i kako planirati budžet...
2) kako planirati vjenčanje...
3) savjeti i ideje o vjenčanici, cvijeću, cipelama i glazbenom sastavu...
4) savjeti u vezi živciranja i uživanja...
Te mnogo drugih zanimljivih i korisnih savjeta i prijedloga koje su za vas pripremile stvarne bivše mladenke...

 

Preuzmite Vodič za mladenku!

Vodič je dostupan u PDF verziji (6,4 MB). Kliknite na sliku i preuzmite ga na svoje računalo!

p.s. obavezno pročitajte cjelinu: "COOL" SAVJETI, PRIJEDLOZI I IDEJE... na stranici 18. ovog savjetnika!

Makeup mladenki: Makeup by Renata Brezak

 

Izdvajamo iz vodiča za mladenke:

O pripremama i planiranju...

 1. Kako svi želimo vjenčanje iz snova a da sve protekne bez stresa, dobro pripremite "protokol" u koliko sati je npr. šminkanje, frizura, kićenje auta, kad se dolazi po mladu, catering itd.
   
 2. Bez puno komplikacija, uz puno strpljenja i ljubavi :) I ne dajte se nagovoriti ni na što što ne želite :))
   
 3. Na vrijeme treba započeti s pripremama ukoliko želite baš tu određenu salu, bend, fotografa, itd. Odaberite prave ljude koji će vam pomoći sa svim pripremama, a ukoliko nešto krene u smjeru suprotnom od planiranog... to je zato što je tako trebalo biti! Najvažnije se na TAJ dan opustiti i uživati, a ne biti napet, jer ukoliko se mislite samo jednom udavati, najvažnije je da vam taj dan ostane u lijepom sjećanju. Ja usitinu vjerujem da će moje vjenčanje odraziti ono što moj budući muž i ja osjećamo jedno prema drugom, te prema obitelji i dragim prijateljima!
   

O troškovima, budžetu, planiranju...

 1. Ne mislite na troškove, jel bi mogli brzo odustati :-)
   
 2. Ako imate vjenčanje u većem gradu (Zagreb), nije loše "pročešljati" manje gradove u okolici (npr. Velika Gorica) jer se može dobiti jeftinija usluga (npr. fotograf, band, cvijeće, prstenje, kolaći...). Video nepotreban, bolje da snima netko od prijatelja
   
 3. Mnogi traže velike svote novaca za prosječnu uslugu. puno bolja usluga može se dobiti i jeftinije, samo treba tražiti. I, ne stoji uvijek: "koliko para toliko muzike" jer se možete razočarati u uslugu koju plačate i preko 2000E. Sve što možete uradite same, npr. pozivnice, revere i kitice, isplati se.....
   

O vjenčanici

 1. Poslušajte savjete ali učinite ono što mislite da je vama najbolje, a ne ono što netko misli da je njemu najbolje! I ne uzimajte prvu vjenčanicu koja vam se svidi i dobro vam stoji. Svaki salon ima drukčiju ponudu i uvijek postoji mogućnost da će vam ona slijedeća bolje stajati!
   
 2. Nemojte nositi haljine sa šlepom koji je težak, meni je bio sastavni dio vjenčanice, one uske čipkane prekrasne, izgledala sam predobro ali sam na kraju završila vukući šlep preko ramena jer je otpa onaj botun na koji je navodno prikačiš pa se od plesanja prekinila i ona vezica za preko ruke i onda sam ga na kraju nosala za sobom, strašno!!! Ili super lagani šlep koji neće otpast sa kukice ili najbolje nikakav...
   
 3. Ako želite imat vjenčanicu imajte, ima jako puno rasprodaja .....ja sam svoju vjenčanicu kupila jer se salon zatvarao, i ispalo je jeftinije nego da sam iznamljivala bar tri puta. Bitno je dobro se raspitati...

 

Ostali "cool" savjeti, ideje i prijedlozi

 1. Zaista, sve što vam je potrebno su 3 stvari: muž, svećenik i haljina :)
   
 2. Neka mladenka ne misli da je to samo njezin dan i da sve mora biti po njezinom. Ipak je to svadba DVOJE ljudi. Neka njezin budući muž također sudjeluje. I neka ne misli da je vjenčanje najvažniji dan njezinoga života. Ono što slijedi nakon je puno važnije. Sretno!
   
 3. Ne možete kontrolirati sve. Eventualne greške i propuste primjetite samo vi i niko drugi. Opustite se i uživajte u svom danu.

 

Sviđa Vam se ovaj vodič?

Obavijestite svoje prijatelje, buduće mladence tako da i oni mogu planirati svoje vjenčanje - bez stresa, nervoze i uz značajne uštede!

 

Preuzmite svoj primjerak Vodiča za mladenke

 

 

Sviđa ti se ova vijest? Podijeli s prijateljima!

 

Pročitaj i ove savjete

Komentiraj Članak - Vodič za mladenke - Savjeti, ideje i prijedlozi bivših mladenki

Vezani članci

- VJENČANI PLANER (pdf)

Najpopularniji vodič za planiranje vjenčanja kojeg je od 2009. godine koristilo više od 25 000 mladenaca! Planirajte vjenčanje uz ovaj praktičan i koristan planer koji na 70 stranica nudi mnogo korisnog sadržaja: upitnici, napomene, savjeti i informacije za uspješno planiranje vašeg vjenčanja.

Jednostavno ga preuzmite ovdje, isprintajte i imajte uvijek uz sebe kada će vam zatrebati.

Ostalo

<< Nazad na Naslovnicu

<< Arhiva Savjeti

 


Želite se oglašavati? Kontaktirajte nas

Na vrh stranice