Savjeti stručnjaka: 17 odgovora u vezi cateringa za vjenčanja

12.07.2017.


Kako bi vam olakšali neke „strahove“ i pomogli u planiranju odabira cateringa za vaše vjenčanje, upitali smo vrhunske stručnjake iz poznate zagrebačke caterinške tvrtke Ivić Catering & Banqueting te dobili odgovore na najčešća pitanja koja im svakodnevno postavljaju mladenci. S nama je razgovarala gospođa Maruška Ivić, marketing manager u tvrtki Ivić Catering & Banqueting.

1) Da li je u cijenu cateringa uključeno sve što nam je potrebno (najam, osoblje, čaše, tanjuri, pribor za jelo itd...)
Ivić catering je jedan od rijetkih koji mladencima može pružiti potpunu uslugu i sve potrebne vrste atraktivnih hladnih jela, ukusnih toplih jela, te predivnih kreativnih slastica, raznovrsnih kompleta pića, uz inventar i ekskluzivnu uslugu, a sve prezentirano u jedinstvenoj i jako povoljnoj cijeni.

2) Da li uređujete glavni stol za mladence i ostale dekoracije?
Unutar catering kuće Ivić postoji i poseban team profesionalaca i suradnika koji mogu urediti i dekorirati stol tako da oduševi svakog gosta, a sve po željama, temi vjenčanja, te svim sugestijama budućih mladenaca.Team za dekoracije se ponosi svojom kreativnošću i s uvijek iznova svježim idejama kreira dekoracije koje prate individualan i profesionalan pristup prema svakom klijentu.

3) Koje vrste pribora za jelo imate?
Kao poznatoj i profesionalnoj catering kući s tradicijom od 25 godina, nešto što u Ivić cateringu ne nedostaje je mogućnost odabira inventara.
Ovisno o temi vjenčanja moguć je VIP varijanta klasičnog pribora za one koji su tradicionalnije orijentirani, te avangardni moderan pribor koji se naslanja na najsuvremenije trendove i dizajn koji prati molekularne prezentacije nouvelle cuisine.

4) Kako nam možete pomoći da imamo jedinstven i poseban doček naših gostiju?
Kreativnošću i individualnim pristupom svakom eventu, ali zahvaljujući tome što Ivić catering predvodi trendove na hrvatskom tržištu i šire, a ne slijedi druge, garancija je jedinstvenosti i ekskluzivnosti za svaki doček.

5) Tko koordinira i dogovara sve potrebne sitnice i krupnice sa ostalim pružateljima usluga (npr. fotografom, cvjećarom, glazbenim sastavom itd.)
Same dogovore koje prethode svadbenoj svečansti Ivić catering prepušta samim mladencima. Tako se najbolje može udovoljiti svim individualnim željama, ali i najbolje-najpovoljnije dogovoriti budžetni okviri za svaki segment. U momentu planiranja profesionalci Ivić cateringa su sretni dati svoje savjete i podijeliti dugogodišnje iskustvo da pomognu mladencima u odabiru najbolje, najpovoljnije i najkreativnije usluge.
Naravno, u momentu kad dođe do realizacije koordinator/ica Ivić cateringa preuzima operativni dio posla i spaja sve segmente/dogovore (fotografa, cvjećara, muzike, cateringa-dvorane…) u jednu lijepu nezaboravnu cjelinu, te time rastereti mladence na sam dan vjenčanja.

6) Koji su naši najveći troškovi?
U Ivić cateringu nema najvećeg troška. Sve je objedinjeno u spoj hrane, pića, usluge, inventara i dvorane. Ujedno je to i najbolje investirani novac koji se nakon savršeno odrađene usluge i preukusne hrane višestruko vraća u vidu poklona, osmjeha zadovoljstva, te brojnih pozitivnih komentara gostiju.

7) Što nam možete ponuditi u vašim paketima cateringa za vjenčanja – koje su cijene? Što možemo dobiti u cjeni od cca 300 kn / osobi?
Za sve cijene je najbolje kontaktirati direktno managera za vjenčanja u cateringu Ivić. Manager će u ugodnom loungeu dvorane Ivić, neobavezno, te uz kavicu i kolačić svim budućim mladencima prezentirati nešto od super-povoljnih best-buy menu-a, ali i individualno prilagoditi svaku stavku u okviru eventualnog budžeta.

8) Gdje možemo uštedjeti? Predložite nam stvari na kojima možemo uštedjeti.
Objedinjavanjem svih usluga u jednu jedinstvenu definitivno se može jako puno uštedjeti. Kako financijski tako i u trudu, stresu, te vremenu što je u planiranju jednostavno neprocjenjivo.

9) Možete li nam reći koji su aktualni trendovi cateringa za vjenčanja - glavna jela, deserti, predjela, kanapei, pića, dekoracije?
Ljepota svakog vjenčanja je da trendove osobno kreiraju sami mladenci.
Ivić catering im tu može kreativno pomoći/usmjeriti sa sugestijama, da li ići u smjeru npr.
- američke retro priče u stilu „Velikog Gatsby-ja“ s npr. američkim cupcake slasticama, pop-cakesima, idr.…
- najsuvremenije moderne party varijante uz moderne ukusne slane zalogaje, sushi buffet, raznovrsne efektne mousseve u čašicama idr…
- raskošne barokne bajke sa dekadentnim hladnim, toplim specijalitetima od divljači, te luksuznim stolom s prebogatim tortama i voćnim aranžmanima, idr…
- vjenčanja vođenog tradicionalnim običajima uz prefine domaće hladne, tople i slatke specijalitete koji kao da su izašli iz „bakine“ kuhinje,
- ili svih drugih pristupa i tema.
Koji god od trendova odabrali Ivić catering će se prilagoditi i učiniti sve da napravi tu posebnu večer nezaboravnom.

10) Možemo li prilagoditi menu prema našim zahtjevima?
Individualan pristup je u menuima je uvijek moguć ali i poželjan.
U cateringu Ivić nema ograničenja, a svim zahtjevima se sa zadovoljstvom izlazi u susret.

11) Možemo li probno kušati hranu prije vjenčanja?
Cijela 25godišnja tradicija cateringa Ivić bazira se na prepoznatljivom domaćem okusu u svakom zalogaju i to je uz atraktivnu prezentaciju, te vrhunsku uslugu, glavna vodilja svim klijentima koji se odluče za Ivić.
Kroz dugi niz godina usmena predaja više od 500.000 usluženih gostiju hvali okus specijaliteta, tako da u Iviću degustaciju- bez lažne skromnosti, smatraju nepotrebnom, ali u iznimnim slučajevima je moguća.

12) Koje vrste pića nudite?
U odabiru pića nema granica. Preko best-buy varijanti kvalitetnih vina hrvatskih proizvođača, do najskupljih vintage berbi ekskluzivnih francuskih šampanjaca.

13) Ovisno o broju uzvanika na našem vjenčanju (100, 150, 200) koliko je potrebno imati vašeg osoblja za posluživanje hrane/pića?
U Iviću se ponose time što po znanju, iskustvu, ljubaznosti pa tako i broju, osoblje ekipiraju iznad standarda drugih dvorana/cateringa.
Ekipiranost tj. broj osoblja ovisi o koncepciji eventa. Uobičajeni profesionalni standard na klasičnom vjenčanju je 1 konobar na minimalno 30 osoba, a u Iviću je to 1 konobar na max. 20 osoba što garantira dodatnu dimenziju i osobni ali nenametljiv pristup svakom pojedinom gostu. Postoje i varijante gala menua, koje zahtijevaju još više standarde, pa tako postoje i eventi gdje je jedan konobar cijelu večer zadužen za samo 8 osoba.

14) Kako je odjeveno vaše osoblje za posluživanje? Da li se njihova odjeća može prilagoditi našoj tematskoj boji vjenčanja?
Ivić catering ima nekoliko klasičnih, ali i modernih varijanti odjeće/uniforme svog osoblja za posluživanje. Ovisno o tematici odjeća se i individualno može prilagoditi. Sve je po dogovoru.

15) Kada vam trebamo poslati finalni popis gostiju (broj uzvanika na vjenčanju)?
Ivići se ponose time što im veliko iskustvo, profesionalizam i veliki team, omogućava i last-minute pristup u organizaciji.
Uobičajeno je da finalni popis gostiju, sastavljaju mladenci s managerom, 5 dana prije vjenčanja. Sitne last minute korekcije su moguće i do par dana prije događanja, a nerijetko u Iviću izlaze u susret i u nepredviđenim korekcijama i do 24 sata prije samog eventa. Toliko su prilagodljivi. Za razliku od drugih koji u ekstremnim slučajevima traže finalnu potvrdu i nekoliko mjeseci pa čak i do godine dana unaprijed, u Iviću ova fleksibilnost znači bezbrižnost za sve buduće mladence, a nerijetko i velike financijske uštede.

16) Kome se možemo obratiti za detaljan razgovor i dogovor u vezi narudžbe cateringa?
Za sve detalje i upite s povjerenjem se obratite ljubaznoj i iskusnoj managerici za vjenčanja, Ivić Maruški na e-mail. catering@delikates-ivic.com, na tel./fax 01 366 4400, ili mob. 091 2904 985. Također, možete nas posjetiti na web stranici www.delikates-ivic.com

17) Što najčešće savjetujete mladencima u vezi odabira kvalitetnog i pouzdanog cateringa za vjenčanja?
Prvenstveno pažnju obratite na usmenu predaju i komentare gostiju, te mladenaca na forumima iz osobnog iskustva. To je najmjerodavnija referenca i garancija sigurnosti za nezaboravnu i savršenu svadbu.

Kad tome pridodate tradiciju i hi-class image catering kuće Ivić koja je iskustvo gradila na najvažnijim i javno najeksponiranijim eventima, ukoliko se odlučite za njih, garantirano će te „podignuti“ vaše vjenčanje na najvišu i najekskluzivniju razinu. Takva razina je sada dostupna svima i u lijepoj-modernoj Ivić, lounge i event dvorani (Kelekova 4), ali i na svim partnerskim vanjskim lokacijama koje će Vam u Iviću sa zadovoljstvom preporučiti.

 

 

 

Sviđa ti se ova vijest? Podijeli s prijateljima!

 

Pročitaj i ove savjete

Komentiraj Članak - Savjeti stručnjaka: 17 odgovora u vezi cateringa za vjenčanja


Želite se oglašavati? Kontaktirajte nas

Na vrh stranice