10 savjeta za najbolju prosidbu

12.07.2017.


Isplanirajte romantično iznenađenje života uz pomoć ovih korisnih smjernica. Spremni ste postaviti to pitanje ali niste sigurni kako ga učiniti posebnim? Smišljanje najboljeg načina za izricanje tih riječi ( Hoćeš li se udati za mene? ) može biti izazov čak i muškarcima kojima svakodnevna romantika nije strana. Vjerovatno mislite da to mora biti VELIKA prosidba – nešto što nikada neće zaboraviti. Također, treba se uklapati u Vašu vezu. Vau, to se zove pritisak!

 

Ali ne brinite se, imamo neke odlične ideje da Vam pomognemo učiniti prosidbu najposebnijim danom života. Također, reći ćemo Vam kako proživjeti ovaj trenutak i nakon izricanja „Dok nas smrt ne rastavi.“

1. Lokacija, lokacija, lokacija!
Može to biti restoran gdje ste prvi put bili na spoju, bar na krovu zgrade gdje ste je prvi put poljubili i mjesto na kojem ste prvi put rekli Volim te. Povratak na te lokacije kao savršenu scenu za prosidbu daje do znanja da je Vaša veza učinila pun krug.

2. Iznenadite je i pozovite obitelj i prijatelje s kojima ćete podijeliti taj trenutak!
Bilo to obiteljsko okupljanje ili blagdanski ručak, neka budu uz Vas. Možda želite da tu budete sami sa svojom odabranicom a oni pak promatraju iz blizine. Nakon što postavite pitanje i ona potvrdno odgovori, pozovite sve u grupni zagrljaj i puno čestitanja i lijepih želja. Spojite najbolje iz oba svijeta – intimni trenutak sa Vašom dragom i zatim Vaši najbliži s kojim ćete podijeliti svoju sreću.
Bonus: Neka to bude dio Vaših blagdana. Sa obitelji i prijateljima u gradu za Božić, Bajram ili Novu Godinu, svi ćete biti prisutni na Vašoj prosidbi. Također, u budućnosti, uz taj ćete blagdan pamtiti lijepe i sretne trenutke!

3.Unajmite profesionalnog fotografa
On/a mogu biti u blizini i snimati scene prosidbe. Slike će biti spontane i za pamćenje. Profesionalci znaju kako namjestiti osvjetljenje i učiniti Vašu lokaciju još magičnijom. Namjestiti će svoje objektive koji će uhvatiti najbolje scene njezinog lica kada shvati što se događa. U današnje vrijeme profesionalne fotografije su must-have za sve parove i nemate strahe od slabe baterije na aparatu u zadnji trenutak i ostalih sitnica koje neće promaknuti profesionalcu.
Bonus:  Neka te fotografije budu Vaš poklon iznenađenja na sam dan vjenčanja!

4. Ne zaboravite na glazbu
Imate li pjesmu koja Vama i vašoj odabranici ima posebno značenje? Ili se ona sjeća pjesme na koju ste prvi put zaplesali.  Tiha pjesma u pozadini diže Vašu prosidbu na još višu razinu.
Bonus: Zaplešite valcer. Neovisno o lokaciji, o ljudima oko Vas, svira li glazba ili ne. Približite je sebi i vodite je u plesu koji će zauvijek trajati u njenom sjećanju...

5. Pošaljite poruku cvijećem
Poklonite joj buket cvijeća i ukrasite mjesto prosidbe cvjetnim aranžmanima. Za posebni romantični doživljaj, dodajte simboliku cvijeću. Npr. Ako se poznajete deset godina, poklonite joj buket sa deset ruža. Ako ste zajedno tri godine, buket od tri cvijeta neće poslužiti svrsi. Možda da stavite cvijet za svaki mjesec koji ste proveli skupa. Pošaljite joj poruku cvijećem.
Bonus: Ovim stvarate ritual za nadolazeće godine. Svaku obljetnicu vjenčanja ili zaruka, dodajte po jedan cvijet u buket, vraćajući Vašu zaručnicu u taj magični trenutak.

6. Obratite pozornost na sat
Umjesto zaruka na kraju večeri, nakon romantične večere, vožnje u kočiji ili koncerta, započnite večer na mjestu gdje ćete joj postaviti pitanje. Na taj način uživajte u večeri sa svim događajima koje ste isplanirali. Na taj način, neće primjetiti Vašu nervozu čitavu večer. Još više, dajete joj mogućost nošenja i pokazivanja zaručničkog prstena cijelu noć, umjesto da mora čekati sutra.

7. Neka govor bude iskren
Što god isplanirali, riječi su te koje čine prosidbu posebnom. Recite joj što volite o njoj, i recite joj trenutak kada ste shvatili da je baš ona ona „prava“. Ako ste sa najboljim prijateljom,  nakon Vašeg prvog spoja,  podijelili da znate da će ona biti važna osoba u Vašem životu recite joj i to. Nastavite sa Vašim željama za budućnost.
Što god rekli, nemojte čitati papirić na kojem ste napisali govor o riječi do riječi.  Zvučati ćete čudno, nećete je gladati u oči i pitati će se jeste li ijedan od tih citata našli na internetu. Zabilježite samo par natuknica i stvari koje obavezno morate na mali šalabahter. Ne zaboravite disati. Pričajte polako i razgovjetno, i ne sramite se pustiti suzu.

8. Pitajte njene roditelje za dopuštenje
Ako ste prije samog događaja razgovarali s njenim roditeljima – što je jako pristojno i fino od Vas – pokažite joj taj trenutak ovjkovječen video kamerom. Ne trebate vrhunsku montažu ili glazbenu pozadinu, iako možete i to napraviti. Biti će sretna zbog Vaše geste kojom samo dajete do znanja koliko poštujete njene roditelje ( i njihovog uzbuđenja zbog udaje njihove kćeri!).
Bonus: Ako Vaša djevojka ima djecu, pokažite joj video u kojima ih pitate je li u redu da Vas zaruči ili što bi željeli dobiti na vjenčanju. Već ste na pola puta do potvrdnog odgovora!

9. Neka i ona glumi u svom najdražem filmu
Sjećate li se scene iz filma „Zapravo ljubav“ gdje se glazbenici skrivaju među gostima a zatim otpjevaju serenadu sretnom paru? Ako je to njen najdraži film, dogovorite s nekim glazbenicima da sjede u prvim redovima kino dvorane gdje ste je odlučili zaručiti. Obitelj i prijatelji također mogu biti tu.
Na platnu neka se pojavi scena iz njenog najdražeg film, glazbenici neka počnu svirati a ona nek se osjeća kao u filmu.

10. Pripremite jelo koje ste joj prvi put skuhali na samom početku veze
Mislite o prosidbi u kući? Pripremite joj jelo koje nikada neće zaboraviti. Buduće obljetnice možete slaviti uz Vaše mesne okruglice.
Bonus: Otvorite vino. Ako se sjećate koje ste pili na prvom sastanku, iskoristite to da oživite taj trenutak, ali ovaj put uz prosidbu.
Posljednje riječi opreza: Prvo se uvjerite da joj javna prosidba ne predstavlja problem prije nego organizirate nešto što uključuje velik broj ljudi i javna mjesta. Ne uživaju svi u središtu pozornosti. Ispitajte njezino razmišljanje o javnim prosidbama na stadionima i koncertima ili serenadama sa flash mobom u parku. Nemojte i Vi biti onaj tip koji pripremi neobičnu prosidbu, a odabranicu dovede u neugodnu poziciju u kojoj samo negativno kima glavom i bježi glavom bez obzira.

Možda će te zanimati i ovo:

 

 

 

Sviđa ti se ova vijest? Podijeli s prijateljima!

 

Pročitaj i ove savjete

Komentiraj Članak - 10 savjeta za najbolju prosidbu


Želite se oglašavati? Kontaktirajte nas

Na vrh stranice