Svadbene svečanosti u Hotelu Termia, Bizovačke toplice

14.12.2013.


Poučeni dugogodišnjim iskustvom organiziranja svadbenih svečanosti naše ljubazno i uslužno osoblje udovoljiti će zahtjevu svakoga gosta a majstori kuhinje hotela Termia na osebujan način pripremati će vrhunske kulinarske specijalitete. Dvorana može primiti i do 600 osoba, a prekrasnom ambijentu doprinosi svečani postav uz okrugle stolove, svečane navlake na stolicama, platnene salvete itd.

U dogovoru s Vama naša će se ponuda uskladiti prema dodatnim željama i zahtjevima. Mladencima poklanjamo noćenje u apartmanu hotela Termia i kupanje u gradu vode Aquapolisu. Svim gostima u turističkom kompleksu na raspolaganju je veliko parkiralište, smještaj na bazi noćenja s doručkom po cijeni od 150,00 kn po osobi i niz drugih pogodnosti, koje mogu pružiti jedino Bizovačke toplice.

Odaberite između tri posebna menija:

I. OPCIJA: 1 i 2 večera - 145,00 kn / osoba

II. OPCIJA: All inclusive I – 200,00 kn / osoba (PET ambalaža)

III. OPCIJA: najam dvorane – 75,00 kn / osoba u cijenu uračunata priprema i usluživanje hrane i pića koje donosi naručitelj.

DODATNO - torte - koktel dobrodošlice - šampanjac u ponoć - kolači za poklon gostima - organizacija nedjeljnog ručka - dekorativna rasvjeta dvorane

Foto galerija

Kontakt

HOTEL TERMIA
Sunčana 39, 312222 Bizovac
Tel: 031/685-100
Fax:031/685-185
Web: www.bizovacke-toplice.hr
E-mail: marketing@bizovacke-toplice.hr
Facebook: www.facebook/bizovacketoplice

 

 

Sviđa ti se ova vijest? Podijeli s prijateljima!

 

Pročitaj i ove savjete

Komentiraj Članak - Svadbene svečanosti u Hotelu Termia, Bizovačke toplice


Želite se oglašavati? Kontaktirajte nas

Na vrh stranice