Recite „DA“ u Sheratonu Zagreb

29.01.2020.


Samo jednom u životu sretneš nekoga koga ne možeš usporediti ni sa jednom drugom osobom na svijetu“, jedan je od poznatih romantičnih ljubavnih citata. Ako ste i vi pronašli takvu osobu i odlučili ste joj izreći sudbonosno ‘da’, započnite s planiranjem svog savršenog dana u jednom od najraskošnijih zagrebačkih hotela, Sheratonu Zagreb.    

Započnite svoje zajedničko putovanje kroz život u novo obnovljenom, raskošnom hotelu;  naše educirano i iskusno osoblje posvetit će pažnju i najmanjem detalju Vaše svečanosti. Organizatori vjenčanja će, u skladu s Vašim željama, kreirati svečanu proslavu, vodeći brigu do najsitnijih detalja. Vrhunski kulinarski stručnjaci pripremit će za Vas pregršt biranih jela i slastica.

Za raskošnu i glamuroznu proslavu vjenčanja, Velika dvorana hotela Sheraton može ugostiti i do 400 uzvanika, dok je restoran Kralj Tomislav idealan za nešto manje, elegantne proslave. Preferirate li proslaviti Vaš poseban dan u najužem krugu prijatelja, na raspolaganju su Vam manje dvorane hotela, prigodno nazvane po hrvatskim gradovima - Dubrovnik, Opatija, Pula, Split i Zagreb, u kojima se ugodno može smjestiti i uživati do 25 gostiju.

Nakon savršene večere mladenci će uživati u luksuznom Predsjedničkom apartmanu, jutro započeti pjenušcem i doručkom u sobi, a gosti će uživati u jednoj od 306 deluxe soba i apartmana, po posebnim cijenama. Prvo bračno jutro počnite opuštanjem u Wellness centru Murad.

Neka Vaše zajedničko životno putovanje započne u Sheraton Zagreb hotelu!

Foto galerija:

Kontakt podaci:

Više informacija i rezervacije na tel. + 385 1 4599 105 ili na stranici http://www.sheratonzagreb.com/hr/vjencanja-zagreb

Prelistajte našu svadbenu brošuru: 

 

 

 

Sviđa ti se ova vijest? Podijeli s prijateljima!

 

Pročitaj i ove savjete

Komentiraj Članak - Recite „DA“ u Sheratonu Zagreb


Želite se oglašavati? Kontaktirajte nas

Na vrh stranice