Pravila korištenja web portala

20.11.2006.


Pravila korištenja web portala

Autorska prava/zaštićeni znakovi
Sadržaji na web portalu vjencanje-ponuda.com (u daljnjem tekstu web portal) su zaštićeni autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu tvrtke Stedas d.o.o. ili oglašivača.

Ograničenje odgovornosti za upotrebu stranica i povezanih stranica

Informacije, software, proizvodi i opisi usluga, objavljeni na ovim stranicama ili povezanim stranicama, mogu sadržavati netočnosti ili tipografske pogreške, pa tvrtka Stedas d.o.o. izričito odbacuje bilo kakvu odgovornost za njih. Stedas d.o.o. ne jamči niti izjavljuje da je sadržaj ovih stranica potpun ili ažuran. Stedas d.o.o. može promijeniti sadržaj stranica u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti o tome.

Posjetitelji su suglasni da Stedas d.o.o. i njezini zaposlenici ili zastupnici neće biti odgovorni, bilo temeljem obveznog prava, građanske, objektivne ili druge odgovornosti, za bilo kakvu izravnu, kaznenu, posebnu, posljedičnu, sporednu ili neizravnu štetu (uključujući, između ostaloga, izgubljenu dobit, trošak nabave zamjenske usluge ili izmaklu priliku) proizašlu iz upotrebe, ili u vezi s upotrebom stranica ili povezanih stranica, iz kašnjenja ili nemogućnosti uporabe stranica ili povezanih stranica, čak i u slučaju da je Stedas d.o.o. obaviješten o mogućnosti nastanka takvih šteta. Stedas d.o.o. ne jamči stalan, neprekidan i siguran pristup ovim Internet stranicama.

Registracija korisnika i posjetitelja portala

Registracijom za usluge web portala korisnik dobiva podatke o korisničkom računu - korisničko ime i lozinku. Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa. Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom servisa web portala.

Web portal ima za pravo slati promotivne i informativne e-mail i pismene poruke korisnicima koji su se upisali kao registrirani korisnici ili koji su sudjelovali u nagradnim igrama na portalu.

 

 

Sviđa ti se ova vijest? Podijeli s prijateljima!

 

Pročitaj i ove savjete

Komentiraj Članak - Pravila korištenja web portala


Želite se oglašavati? Kontaktirajte nas

Na vrh stranice