TOP 5 ideja za momačku večer

19.08.2012.


Nekoliko najbližih prijatelja, otac, budući svekar, fino vino i cigare….to su bili začeci onoga što danas nazivamo momačka večer. Danas to izgleda sasvim drugačije i malo je reći da velika većina mladenki čupa kosu od same pomisli da će njen budući imati momačku. Osobito ako je za kuma odabrao party manijaka sa misijom da pripremi najluđu momačku ikad.

Za organizaciju momačke preporučujemo planiranje barem mjesec dana unaprijed a sam događaj najbolje tjedan ili čak i do dva ( ovisi o količini alkohola i aktivnostima koje ste zamislili) ranije.

S obzirom na koji način namjeravate proslaviti pripazite koga pozivate. Nije najpametnije na pub crawling pozvati rođaka koji ne pije ili na adrenalinski dan prijatelja koji se boji visine, samo će vam ubiti raspoloženje zanovijetanjem. A da se momačke ne svode samo na lokanje bez granica i obaveznu striptizetu u ponoć donosimo top 5 preporuka.

Adrenalin freaks

U zadnje vrijeme najpopoularniji oblik proslave. 10-ak frendova na raftingu, paintballu ili quad bikingu kroz šumu, nema bolje, a pogotovo ako znate da vas iza svega čeka roštiljada I smanjivanje razine adrenalina uz hladne pive I gemište. Ovisno o aktivnosti za koje se odlučite imajte na umu broj osoba koje ćete pozvati da se ne bi dogodilo da 20 frajera dođe na quad bikinig a quadova za iznajmljivanje ima samo četiri.

Vikend izleti

Kao što i naziv govori izletite iz grada na vikend za momačku. U gradu vas svi znaju, sva su vam mjesta poznata, nije vam do separea u klubu? Provedite momačku u kući za odmor ili vili s bazenom, no pri rezervaciji se skulirajte kako bi pridobili povjerenje iznajmljivača. Nemojte mu reći da namjeravate prolijevati travaricu po vrućem kamenju u sauni. Zanimljiva je opcija i jedrenje, a momačka samo izlika za organiziranje nezaboravnog provoda po hrvatskim otocima. Kreirajte party rutu, obiđite Bol, Hvar i Makarsku i u tjedan dana se provedite dovoljno za cijelo ljeto. Zvuči teško za organizirati? Brojne charter agencije rada party rute s iskusnim skiperima a možda čak i skipericama.

"Pub crawl" - ispijanje pića u različitim kafićima/barovima*

*ako baš ne morate - ne činite ovo - postoje puno bolji načini zabave i druženja s prijateljima :-)

Pub crawl odnosno doslovno puzanje po pubovima, dobro ili kod nas više po klubovima je klasik za proslavu momačke, što su do savršenstva doveli naši engleski kolege. Poanta je obići sto više lokala, a pogađate pri tom popiti u svakom bar po jednu cugu. Jedno jedino pravilo koje mora vrijediti je "Leave no man behind" – svi cugate skupa i noć mora biti spontana.

"Casino night"

Ako nemate novca da odletite u Atlantic City ili Las Vegas, a opet želite dašak casina može se i kod nas nači sličnan načina zabave. Dobro, neće se raditi o Mirageu, no na puno mjesta možete naći digitalne utrke pasa i u cugu bacit klađenje kao ugrijavanje za nastavak večeri. A ako ćete imati sreće, možda zaradite za opijanje po klubovima.

Classic

Na zadnjem mjestu ipak je lokanje bez granica i striptizeta jer ruku na srce -ne da se svim dečkima baš raditi neku organizaciju od momačke. Svatko zna gdje se može kupiti dobro meso, nabaviti par gajbi piva a sigurno imate I nekog frenda čiji starci posjeduju vikendicu. Kažu da svaka 4. hrvatska obitelj posjeduje vikendicu. Valjda će vas biti na momačkoj više od četvero. Svakako nemojte zaboraviti pozvati onog koji zna broj telefona od neke dobre plesačice za kraj večeri.

Tekst: www.MomackaVecer.hr

 

 

Sviđa ti se ova vijest? Podijeli s prijateljima!

 

Pročitaj i ove savjete

Komentiraj Članak - TOP 5 ideja za momačku večer


Želite se oglašavati? Kontaktirajte nas

Na vrh stranice