Zavirite u svijet vjenčanja s četiri zvjezdice

06.10.2018.


Dragi mladenci, Već na samoj prezentaciji u hotelu Phoenix srdačno vas je dočekala simpatična planerica vjenčanja. Od toga trenutka ona postaje vaša nova najbolja prijateljica i saveznica koja će vam pomoći da optimalno budžetirate svoju svadbenu svečanost, dat će vam savjete kako napraviti vjenčanje iz snova te će vam pomoći prilikom same realizacije. Također, saslušat će vaše želje i prilagoditi svadbenu svečanost vašim individualnim idejama. S njom ćete proći sve korake koji su bitni da bi svadbena sveačnost prošla savršeno, kako i dolikuje.

  • KORAK – DOČEK MLADENACA I GOSTIJU

Doček gostiju organiziramo na predivnoj romantičnoj terasi hotela Phoenix uz crveni tepih i sjenicu za fotografiranje, te u lobiju svečane dvorane Magic Hall. Na dočeku se poslužuje kuhana šunka rezana pred gostima, voće i svježi sir u čašicama, domaće i strane rakije te alkoholni i bezalkoholni kokteli. Planerica vjenčanja će pomoći vašim gostima da pronađu svoja imena na svečanom rasporedu sjedenja te da pronađu svoj stol.

  • KORAK – VINSKI PODRUM

Za vrijeme dok su vaši gosti zbrinuti na dočeku, vi ste sa svojim kumovima i njihovim pratnjama u predivnom rustikalnom vinskom podrumu, gdje će vam biti poslužena hladna plata, piće i gdje ćete imati vlastitog konobara. Tamo također možete uživati u pola sata zasluženog mira i napuniti baterije za svečani ulazak, prvi ples i feštu do ranih jutarnjih sati. Kada planerica vjenčanja smjesti vaše goste u svečanu dvoranu, tada dolazi po vas i radi s vama svečani ulazak u dvoranu. Na najvažniji dan svoga života ne morate razmišljati o protokolu.

  • SVEČANA DVORANA MAESTRO ILI MAGIC HALL

Hotel Phoenix ima dvije svečane dvorane – Maestro (kapaciteta do 150 gostiju) te Magic Hall (kapaciteta do 350 gostiju). Planerica vjenčanja će s vama odlučiti koja dvorana vam više odgovara s obzirom na broj vaših gostiju. Svečana dvorana Maestro je elegantnijeg izgleda, sa zlatnim tonovima, dok je dvorana Magic Hall modernija, a boju joj daje ambijentalna LED rasvjeta u različitim nijansama. I jedna i druga raspolažu sa sedam različitih nijansi presvlaka za stolove i stolice.

  • DEKORACIJA

Ne znate kako biste dekorirali mladenački stol i stolove za goste? Nema problema, jer tu je vaša planerica vjenčanja koja će vam pomoći da pronađete najbolju dekorativnu opciju za sebe, sukladnu vašim željama. Hotel vam nudi različite opcije umjetnih dekoracija, kao i dekoracije živim cvijećem kojima možete ukrasiti sve stolove.

           

  • ODABIR BENDA, FOTOGRAFA, VJENČANICE, CRKVENOG ZBORA, POZIVNICA

Želite sve na jednom mjestu? I opet nema problema. Planerica vjenčanja će vas uputiti našim partnerima kod kojih ostvarujete značajne popuste i sukladno vašim željama usmjeriti vas onima koji bi vas mogli zanimati. Time ste uvelike uštedjeli i vrijeme i novac.

  • POSEBNE PONUDE

Uređaj za balončiće, foto kutak, Instagram okvir i slikalice, facepainting za djecu, organizacija tematskog vjenčanja, snimanje dronom, izrada kratkometražnog vjenčanog videa, izrada poklončića za zahvalnice….pada li vam još što na pamet? Ne znate gdje biste to potražili ili pronašli? Sve mi to imamo, a vaša planerica vjenčanja će vam pomoći u realizaciji :)

Želite individualan pristup i pomoć u organizaciji svadbene svečanosti i tražite „sve na jednom mjestu“ – onda ste na pravom mjestu :)

Javite se planerici vjenčanja i ugovorite svoj termin prezentacije na banket@phoenix.hrwww.hotelphoenix.hr

 

 

 

Sviđa ti se ova vijest? Podijeli s prijateljima!

 

Pročitaj i ove savjete

Komentiraj Članak - Zavirite u svijet vjenčanja s četiri zvjezdice


Želite se oglašavati? Kontaktirajte nas

Na vrh stranice