Wedding City predstavio najnovije trendove vjenčanica

28.02.2018.


U Westgateu je održan dvanaesti Wedding EXPO, a posebna poslastica sajma je bila velika revija vjenčanica, svečanih haljina i haljinica za klencerice koju je organizirao Wedding City.

 

Mnogobrojni parovi koji će uskoro uploviti u bračnu luku s oduševljenjem su pratili reviju i pažljivo promatrali dio iznimno bogate ponude Wedding Cityja, najvećeg hrvatskog salona za vjenčanja i svečane prigode.

Buduće mladenke zanimali su najnoviji trendovi vjenčanica, a Wedding City je predstavljajući na reviji vlastiti brend Ana Milani te poznata svjetska imena poput Demetriosa, Lune Novias i Cosmobelle pokazao što će nositi ove godine. Raskošna čipka još uvijek je najpoželjniji materijal, osobito u makrame izvedbi koja svojom ljepotom plijeni na prvi pogled, a cvjetni ornamenti su nezaobilazni. Krojevi profinjeno naglašavaju stas, deklodei su ili duboki ili vrlo zatvoreni, a dugi rukavi su se u velikom stilu vratili na modnu scenu i daju vjenčanicama posebnu notu elegancije.

Za prekrasne svečane frizure manekenki zaslužan je tim Studija Marcela pod budnim okom kreativne direktorice Jadranke Pezo, a za šminku poznata vizažistica i vrsna edukatorica Amadea Krajnović.

Wedding City je nedavno otvorio još jedan salon pa buduće mladenke mogu, osim u Westgateu, vjenčanicu iz snova potražiti i u Avenue Mallu.

http://weddingcity.hr/
https://www.facebook.com/WeddingCity.hr/

Fotografije: Igor Dugandžić za Wedding City

 

 

Sviđa ti se ova vijest? Podijeli s prijateljima!

 

Pročitaj i ove savjete

Komentiraj Članak - Wedding City predstavio najnovije trendove vjenčanica


Želite se oglašavati? Kontaktirajte nas

Na vrh stranice