Vjenčanja na otvorenom - imanje Višnjica

25.05.2019.


Izabrali ste datum vjenčanja, ali još niste odabrali lokaciju. Neka Vaše najljepše uspomene počnu upravo na imanju Pustara Višnjica.

Dragi mladenci,
Nakon sudbonosnog  „DA“, dopustite da učinimo vaš dan savršenim...

Izabrali ste datum vjenčanja? Ali još niste odabrali lokaciju ili niti jedna ne odgovara vašim željama? Rado ćemo pomoći da vaša svadba za vas i vaše goste bude nezaboravna krunidba ljubavi. Ispuniti ćemo vaše želje za primjerenim ambijentom uz gastronomske delicije, a vi budite mladi, bezbrižni, veseli i blistavi mladenci, koji uživaju u susretu s obitelji, rodbinom i prijateljima na svom savršenom vjenčanju!

Nadahnut i uspješan bračni život možete započeti i vašim višnjičkim vjenčanjem na otvorenom u predivnom stoljetnom perivoju, punom stabala lipa, javora, starih dudova, kestena te raznih vrsta cvijeća. Predivno zeleno okruženje, bogati, mirisni i raznoliki cvijetni aranžmani sezonskog cvijeća, ugodna atmosfera i prostor okupan sunčevim zrakama – dovoljan su razlog da svoj najvažniji događaj zajedničkog života započnete svečanom ceremonijom vjenčanja u parku! Bit će to vaše vjenčanje iz snova – neka bude kao iz bajke.

Hotel s restoranskom salom kapaciteta do 400 osoba smješten je u srcu imanja, okružen stoljetnim parkom koji odiše istinskim spokojem te svojom ljepotom stvara posebno nadahnuće svadbenih svečanosti. Dekoriranjem dvorana, odabirom boja,  rasporedom stolova i drugim sitnim, ali bitnim detaljima vaše vjenčanje može biti sve što poželite – u modernom ili tradicionalnom stilu. Upoznajte nas s vašim željama kako bismo se zajedno posvetili planiranju vaše svadbene večere te vam olakšali pripremu za najvažniji korak u životu.

Za vaše goste smještaj nudimo u hotelu te izdvojenim objektima u krugu imanja po posebnom „svatovskom popustu“. Hotel raspolaže s 18 soba, odnosno ukupno 39 ležajeva, a našim mladencimadarujemo smještaj u hotelu kako bi prvu bračnu noć proveli što romantičnije.

Također, vašim gostima na raspolaganju je i depadansa, atraktivni izdvojeni objekt pogodan za one koji vole tiši i mirniji ugođaj s pogledom na prekrasne zelene ravnice našeg imanja. Depadansa ima 22 sobe, ukupnog kapaciteta 49 ležajeva. Okruženje gostima pruža spokoj, mirni odmor nakon vesele svadbe i posebnu bliskost s prirodom.

Vašu svadbenu priču možemo začiniti svečanim domjencima prije i/ili poslije svadbe. Dočekajte svoje goste u prekrasno živopisno dizajniranom prostoru – pastuharni. Ambijent je to koji će ostaviti poseban i nezaboravan dojam na uzvanike vaše svadbene svečanosti. Na stolovima ukrašenim vrijednim tradicijskim ruhom, svilenim stolnjacima i na oslikanoj buradi uz mirisno cvijeće iz našeg vrta poslužit ćemo vam aperitive, koktele, sokove.  Nakon uzvišenog čina vjenčanja u crkvi ili na Višnjici svoje goste možete počastiti svečanom zakuskom i u posebno uređenom dijelu perivoja. Vi i vaši gosti razdragani i opušteni kušajte slavonske specijalitete te nazdravite dobrom kapljicom.

Duga tradicija, profesionalno osoblje koje sa zadovoljstvom ugošćuje brojna vjenčanja, svečane dvorane i drugi atraktivni prostori, vrhunski svadbeni menu-i, ugodan smještaj za vas i vaše uzvanike i još bezbroj detalja o kojima vodi brigu naše osoblje, učinit će vaš dan iz snova savršenim i bezbrižnim.

Posebne pogodnosti za vjenčanja petkom i vjenčanja zimi.

Neka vaše najljepše uspomene počnu upravo na imanju Pustara Višnjica!

Foto galerija:

O pustari Višnjica

Na mjestu nekadašnje pustare danas se prostire agro – turističko imanje Višnjica sa bogatom ruralnom baštinom. Uređeno u skladu sa tradicijom nekadašnjih naselja bezemljaša, tzv. „pusta“ predstavlja jedinstven primjer obnove gospodarske baštine prošlih stoljeća u Slavoniji. Smješteno u pitomoj ravnici između obronaka Papuka i rijeke Drave pruža oazu mira za sve one željne opuštanja i rekreacije.

Više informacija:

PUSTARA VIŠNJICA d.o.o.

Višnjica bb, Višnjica
33520 Slatina
Tel : 033 401 650  (recepcija)
033 401 652  (restoran)
091 45 46 144
Fax: 033 401 651
E-mail: visnjica@visnjica.hr
Facebook: Hotel Višnjica
Web:  http://visnjica.hr/

 

 

Sviđa ti se ova vijest? Podijeli s prijateljima!

 

Pročitaj i ove savjete

Komentiraj Članak - Vjenčanja na otvorenom - imanje Višnjica

Vezani članci

 

Ostalo

<< Nazad na Naslovnicu

<< Arhiva Novosti

 


Želite se oglašavati? Kontaktirajte nas

Na vrh stranice