Vjenčanja iz bajke...

02.04.2015.


Sanjate li vjenčanje uz more, Marina Frapa u Rogoznici idealno je mjesto za Vas. Kristalno more, miris borovine i lavande, povjetarac koji mrsi kosu i pogled na arhipelag... to je raj.

 

 

Svako vjenčanje je posebna priča a mi smo tu da Vam je pomognemo ispričati. Marina Frapa okružena je stoljetnom šumom s morem na dohvat ruke. Pogled s terase na mirnu uvalu i jedrilice koje se ljuljuškaju učitnit će vaše prvo bračno jutro savršenim.

 

 

Vašu proslavu možete započeti na Frapinoj jedrilici koja će uploviti u Marinu i pristati uz svečani gat posut ružinim laticama i cvijećem. Nakon toga slavlje možete nastaviti na terasi bazena, udaljenoj samo nekoliko koraka preko romantičnog Mosta Trijumfa. 

 

 

Ukoliko vremenske prilike ne dozvoljavaju vjenčanje na otvorenom, svečana sala za vjenčanja može primiti do 350 ljudi. Diskoteka i prirodni fenomen "Zmajevom oko", odnosno njegova okolica također mogu biti sjajna mjesta za originalno vjenčanje. Ukoliko pak želite manje, intimnije vjenčanje na raspolaganju su Vam konoba Frapa, restoran Ancora, Sushi bar, Champagne bar i Zmajeva špilja. Špilja je uređena kao luksuzni caffe bar sa prozorima koji gledaju u podvodni morski svijet čuda.

 

 

Kombinacija luksuza, intime i prvoklasne usluge čini Marinu Frapu idealnim mjestom za početak vašeg zajedničkog života. S obzirom da organiziramo samo jedno vjenčanje odjednom, uvjeravamo Vas da će Vaš poseban dan biti mnogo više od ispunjenja sna.

 

 

Stvaramo uspomene, dođite po svoju!

Više informacija

Marina Frapa, Uvala Soline 1, 22203 Rogoznica

Tel: 022/559 900

www.marinafrapa.com

 

 

 

Sviđa ti se ova vijest? Podijeli s prijateljima!

 

Pročitaj i ove savjete

Komentiraj Članak - Vjenčanja iz bajke...

Vezani članci

- Vjenčanja u Šibeniku (adresar tvrtki)

Ostalo

<< Nazad na Naslovnicu

<< Arhiva Novosti

 


Želite se oglašavati? Kontaktirajte nas

Na vrh stranice