Savršeno bijelo vjenčanje u Hotelu Phoenix

17.09.2017.


Sve popularnija vjenčanja su, kako u svijetu tako i kod nas, postala bijela vjenčanja koja se održavaju u prekrasnom zimskom razdoblju.

Nikako se ne smije zanemariti čarolija bijelih pahuljica i lampica koje su posvuda po gradu i stvaraju prekrasnu zimsku atmosferu.

 

Bijela vjenčanja su također posebna zbog toplih mirisa kolača i drugih slastica koja stvaraju radost svim uzvanicima! Zimska dekoracija poput borovih grančica i češera čini neobičnu i zanimljivu dekoraciju sa stilom. Opojni mirisi kuhanog vina koji se šire gradom čine nezamijenjiv topli zimski ugođaj kako za mladnece tako i za ostale uzvanike. Kuhano vino sa cimetom i klinčičima neobično je piće dobrodošlice koje će zasigurmo izmamiti osmijeh na licima Vaših uzvanika! Niske temperature potaknut će Vas na još čvršće zagrljaje sa svojom boljom polovicom te osigurati više toplih zagrljaja za Vaše nadjraže.

 

Ako planirate organizirati svoje bijelo vjenčanje najvažnija je lijepo uređena svečana dvorana i toplo osoblje koje će pretvoriti Vaše vjenčanje u pravu zimsku bajku. Raskošna snježna dekoracija stola oduševit će svakog uzvanika! Malene svijećice koje plutaju u vodi romantična su dekoracija za Vašu idealnu noć!

 

Svoje savršeno bijelo vjenčanje po posebno povoljnim uvjetima možete organizirati već ove zime u hotelu Phoenix! Kompletnu organizaciju Vaše zimske bajke prepustite s potpunim povjerenjem nama.

 

Više informacija

Hotel Phoenix, Sesvetska cesta 29, 10 360 Zagreb

e-mail: banketna.ponuda@phoenix.hr

web: www.hotelphoenix.hr

tel: +385 (0) 1 2006 333

fax: +385 (0) 1 2027 092

 

 

Sviđa ti se ova vijest? Podijeli s prijateljima!

 

Pročitaj i ove savjete

Komentiraj Članak - Savršeno bijelo vjenčanje u Hotelu Phoenix


Želite se oglašavati? Kontaktirajte nas

Na vrh stranice