PECO – DJ i RASVJETA za vjenčanja

02.01.2018.


Kažu kako se zanat prenosi sa oca na sina. U ovome slučaju se ne radi o postolaru, bravaru ili krojaču… ovdje se radi o umjetnosti, ljubavi, i tradiciji… radi se o glazbi.

Stoga samo ime „Peco“ danas predstavlja hrvatski brand s 30 godina iskustva u dj-ingu, kreativnom svjetlosnom oblikovanju interijera i eksterijera, te ozvučavanju raznih glazbeno-umjetničkih događanja.

Glazbeno-scenska organizacija svadbenih proslava kada bračni supružnici izgovaraju sudbonosno „DA“ s velikom odgovornosti zauzima posebno mjesto u njihovoj ponudi. To i potvrđuje činjenica da su uz usluge DJ-a za vjenčanje do danas u brak su ispratili više od 500 parova s područja Splita i okolice. No unatoč impresivnoj brojci, zabavljanje uzvanika različite dobi i ukusa ovom iskusnom dvojcu uvijek predstavlja novi izazov.

"Svako vjenčanje je specifično i izazovno, počevši od samog broja i dobne strukture uzvanika pa sve do istančanih želja mladenaca i proceduralnih sitnica. Zbog toga vrlo je važno iskustvo DJ-a te poznavanje svih glazbenih žanrova kako bi što bolje motivirao mladence i njihove goste na sate i sate vrhunske zabave.“ – Peco Jr.

S obzirom na povećanu potražnju a ujedno i činjenicu da rasvjetni elementi utječu na atmosferu stvorenu na plesnom podiju, u ponudu uvrštavaju i usluge rasvjete za vjenčanje koju već dugi niz godina uspješno pružaju kao jednu od svojih usluga.

„Precizno raspoređena rasvjeta daje veliku mogućnost dekoracije prostora čime stvara poseban ugođaj. Stvaranjem tako posebnog ambijenta svakako utječe na raspoloženje uzvanika i cjelokupnu atmosferu.“Peco stariji

Usluge profesionalnog DJ-a za vjenčanje, osvjetljenja plesnog podija, bojanja cjelokupne sale ili stvaranja specijalnih efekata poput niskog dima i balončića samo su dio cjelokupne ponude koju možete istražiti na njihovoj web stranici www.pecovjencanja.hr

Više informacija:

Web: www.pecovjencanja.hr
Email: info@djpeco.hr
Telefon: (+385) 98 921 6103
Posjetite nas i na facebook stranici

 

 

Sviđa ti se ova vijest? Podijeli s prijateljima!

 

Pročitaj i ove savjete

Komentiraj Članak - PECO – DJ i RASVJETA za vjenčanja


Želite se oglašavati? Kontaktirajte nas

Na vrh stranice