Otvoren 18. Istarski Festival vjenčanja - TijaraSposaNews

27.01.2018.


Na otvorenju 18. izdanja Istarskog Festivala Vjenčanja TIJARAsposaNEWS, održanom u Domu hrvatskih branitelja, okupio se velik broj posjetitelja koji ovom prigodom traže proizvode i usluge za organizaciju vjenčanja. Uz brojne izlagače, bogat program i široku ponudu vidljivo je da je Tijara Istru kao destinaciju za vjenčanja prezentirala ozbiljno te da je Istra krenula u značajan brending s vidljivim rezultatima na temu weddinga.

Gradske i županijske institucije podržale su i zalažu se za promociju Istre kao destinacije za vjenčanja što je znatno doprinijelo plasiranju Istre na spomenutom području", naglasila je Marijana Dabo Percan, u ime organizatora.

Istarska županija radi na jačanju brenda destinacije te je sam Festival otvorila Nada Prodan Mraković, pročelnica Upravnog odjela za turizam. Iz Turističke zajednice Istarske županije već nekoliko godina nastavljaju s promocijom Istre kao wedding destinacije te je dolazak stranih novinara uvelike pomogao da se postigne cilj plasiranja Istre na svjetska turistička tržišta.

Hrvatska gospodarska Komora, Županijska komora Pula, naglašava važnost gospodarskog segmenta koji uključuje velik broj sudionika, proizvoda i usluga uloženih u realizaciju i kreiranje vjenčanja. Cilj je povezivati se s inozemnim potencijalnim partnerima te što bolja internacionalna povezanost.

Turistička zajednica grada Pule već godinama prati i podržava održavanje Festivala. Istaknula je da Pula slobodno može konkurirati svjetskim top wedding destinacijama.

Fotografije by Foto Festival.
...

Više informacija:

*Karmen Radetikio
alPheRa* d.o.o. za odnose s javnošću
Gervaisova ulica 42
52100 Pula
m.098/9353745
www.alphera.hr
 

 

 

Sviđa ti se ova vijest? Podijeli s prijateljima!

 

Pročitaj i ove savjete

Komentiraj Članak - Otvoren 18. Istarski Festival vjenčanja - TijaraSposaNews


Želite se oglašavati? Kontaktirajte nas

Na vrh stranice