Organizirajte vjenčanje iz snova na Jarunu

01.06.2018.


RSC Jarun je odavno poznat kao oaza rekreativaca, sportaša i idealno mjesto za obiteljska druženja no sve ljepote i prednosti ove zelene oaze smještene u srcu grada moguće je iskoristiti i za organizaciju vjenčanja budući da je ustanova Upravljanje sportskim objektima pripremila program Vjenčanja na Jarunu koji nudi cjelokupne aranžmane za vjenčanja.  

 

Točna lokacija održavanja vjenčanja je Otok hrvatske mladeži, a zainteresiranima je osigurano sve ono što je potrebno za vrhunsku izvedbu: svečana postava stola, svečani meni, profesionalno osoblje, usluga cvijeća i dekoracije i to sve u luksuzno opremljenom šatoru. Također, svim uzvanicima svadbene svečanosti osiguran je besplatan parking na RŠC Jarun.

U ponudi su tri paketa, classic, luxury i premium, po cijenama od 65 do 85 eura po osobi a svi paketi uključuju i poklon iznenađenje za mladence. Svi oni koji ne žele da im stres ne pokvari jedan od najvažnijih dana u životu te žele uštediti svoje vrijeme i novac, imaju priliku organizaciju savršenog vjenčanja prepustiti profesionalcima i tako izbjeći nepotrebnu nervozu.

Kontakti:

Više informacija i rezervacije na mail info@vjencanja-jarun.com, te na web stranici www.sportskiobjekti.hr.

Foto galerija:

 

 

 

Sviđa ti se ova vijest? Podijeli s prijateljima!

 

Pročitaj i ove savjete

Komentiraj Članak - Organizirajte vjenčanje iz snova na Jarunu


Želite se oglašavati? Kontaktirajte nas

Na vrh stranice