Organizacija vjenčanja u restoranu Phoenix je događaj koji se pamti …

10.04.2018.


Restoran Phoenix od početka djelovanja imao je snažnu i jasnu viziju, postati lider u organizaciji vjenčanja. U deset godina postojanja, organizirali smo i vrlo uspješno realizirali više od pet stotina svečanih svadbenih večera, cateringa i drugih obiteljskih svečanosti.

Želja i cilj svakog živog bića je pronaći svoju srodnu dušu, osnovati obitelj te živjeti dugo i sretno. Mi smo tu da Vam ugodimo i olakšamo svaki detalj u organizaciji Vašeg vjenčanja. Kako je vama bitan dan vjenčanja, želja da sve prođe u najboljem redu, zadovoljstvo svih uzvanika, toliko je i nama važno u istoj mjeri, jer svaki zadovoljan mladenac i njegov dragi uzvanik, naša je najbolja reklama i motiv da budemo još bolji i napredniji.

Da bi našim mladencima uštedjeli vrijeme i novac, u mogućnosti smo im pomoći u svim segmentima organizacije vjenčanja ( izbor kolača, torte, fotografa, video snimatelja, cvjećarnice, banda ).

Nudimo više vrsta svadbenih menu-a. U cijenu svakog svadbenog menu-a uključen je bogat izbor hrane i pića, okrugli stolovi, svečane presvlake s mašnama za stolce, soba za mladence, usluga ljubaznog osoblja do ranih jutarnjih sati, prostrani i čuvani parking za sve uzvanike…

Organizacija vjenčanja u restoranu Pheonix je događaj koji se pamti …

Foto galerija

Više informacija

Phoenix restoran

Velikogorička 10b,
10419 Staro Čiće

Tel: 01 / 6230 335
Mob: 098 / 426 548 (voditelj)
Mob: 098 / 263 299

Email: info@restoran-phoenix-gorica.hr
Web: www.restoran-phoenix-gorica.hr

 

 

 

Sviđa ti se ova vijest? Podijeli s prijateljima!

 

Pročitaj i ove savjete

Komentiraj Članak - Organizacija vjenčanja u restoranu Phoenix je događaj koji se pamti …


Želite se oglašavati? Kontaktirajte nas

Na vrh stranice