Iznenadite svoju ljubav života na Festivalu ljubavi u hotelu Phoenix

18.01.2019.


Iznenadite svoju ljubav života onako kako zaslužuje i pridružite se Festivalu ljubavi u hotelu Phoenix****

 

Hotel Phoenix**** nosi titulu najromantičnijeg hotela u Hrvatskoj i to nije bez razloga. Osim što svaki vikend ispratimo nekolicinu divnih mladenaca u sretnu bračnu luku, posebno uživamo u mjesecu veljači u kojem se možemo u potpunosti prepustiti bojama i čarima ljubavi. Ove godine smo odlučili nadmašiti sva vaša očekivanja i priuštiti zaljubljenim parovima nezaboravno valentinovsko iskustvo uz ekskluzivne gastronomske doživljaje u više slijedova, vrhunska vina te toplinu romantičnog ambijenta s prigodnom glazbom.


Festival ljubavi u hotelu Phoenix traje kroz čitav mjesec veljaču, međutim na posebne dane 14., 15. i 16. veljače za vas smo pripremili ekskluzivan valentinovski romantični doživljaj kojim ćete svoju dragu ili svog dragog ostaviti bez teksta i na jedan drugačiji način im pokazati koliko ih volite i cijenite.

Osim bogatih delicija, za vas smo priredili i degustaciju kvalitetnih i vrhunskih vina u rustikalnom vinskom podrumu. Kako bi vaše nepce bolje doživjelo okus i aromu vina, kombinirat ćete ih s finim sirevima te začinskim brusketima.

Prilikom dolaska, a i tijekom večeri, imat ćete priliku ubaciti svoja imena u ljubavnu srećku kojom možete osvojiti simpatične poklone naših cijenjenih partnera. Poklone su za vas, za sva tri dana, pomno i kreativno pripremili Zlatarski obrt Dijamant, grupa Pandora, Pleter vatrometi, plesna škola Lujo, Foto studio Fotqa, Little Bi Wedding, Godji Musick Attack, te vaš domaćin - hotel Phoenix.  Ubacivanjem svog imena u srećku vi i vaša draga dobivate na poklon Fortune Love Macaron s veselim ljubavnim citatom.
Večerat ćete u romantičnom ambijentu, dekoriranom posebno za ovu lijepu prigodu, a srca će vam u zajedničkom ritmu kucati na taktove najljepših ljubavnih pjesama i evergreena koji će doprinositi savršenom ugođaju.

Na sve tri večeri za vas smo pripremili kratki nastup gostiju iznenađenja koji će vas svojom umjetnošću ostaviti bez daha i prenijeti vam doživljaj ljubavi plesnim ritmovima.
Sve to može biti popraćeno i mirnom relaksacijom u Wellness&Spa oazi hotela uz aroma masaže za dvoje ili uz detox doživljaj u finskoj sauni i jaccuzziju. Divnu večer s vašom najdražom osobom možete produžiti noćenjem u našim moderno uređenim sobama s prigodnom valentinovskom dekoracijom.

Festival ljubavi traje tri dana (14., 15. i 16. veljače), te se možete prijaviti za jedan, dva ili za sva tri dana, s noćenjem ili bez noćenja. Konkretne ponude, kao i njihov cjeloviti sadržaj, možete pronaći na linku: http://www.hotelphoenix.hr/festival-ljubavi-u-veljaci
 

Neka ovo bude najljepše Valentinovo u vašim životima, dostojno vaše ljubavi.
Romantic hotel Phoenix**** The best Wedding place.

 

 

Sviđa ti se ova vijest? Podijeli s prijateljima!

 

Pročitaj i ove savjete

Komentiraj Članak - Iznenadite svoju ljubav života na Festivalu ljubavi u hotelu Phoenix


Želite se oglašavati? Kontaktirajte nas

Na vrh stranice