Hotel Phoenix dobitnik prestižne nagrade Luxury Travel Guide 2019.

04.03.2019.


S ponosom Vam predstavljamo kako je hotel Phoenix dobitnik prestižne nagrade Luxury Travel Guide 2019. u kategoriji „Elegant Luxury Hotel of the Year“. 

Dragi naši sadašnji i budući gosti,

S ponosom Vam predstavljamo kako je hotel Phoenix dobitnik prestižne nagrade Luxury Travel Guide 2019. u kategoriji „Elegant Luxury Hotel of the Year“. 
Ovim putem želimo se zahvaliti svim cijenjenim gostima i dragim mladencima koji su prepoznali naš trud te uvelike doprinijeli ovom priznanju!

Mnogi ste posljednjih mjeseci i godina prošli našim hodnicima, relaksirali se u našoj Wellness&Spa oazi, uživali u našim nadaleko poznatim gastro delicijama, udobno prenoćili u našim luksuzno uređenim sobama, a mnoge smo otpratili u sretnu bračnu luku i utrli temelje za sretan bračni život. Svi vi ste, zajedno s nama, zaslužni za ovu nagradu. Prepoznali ste naše iskustvo i kvalitetu i mi smo ih opravdali, te je ova nagrada kruna našeg dugogodišnjeg rada i truda. Drago nam je da ste i vi svi bili dio toga.  

Veselimo se svim budućim klijentima, putnicima na smještaju, gurmanima u a la carte restoranu, svim malim slavljenicima krizmi i pričesti te naravno, svim mladencima koji će nam povjeriti svoj dan iz snova.

Svakako ćemo nastojati i dalje usavršavati i razvijati naše poslovanje te graditi Vaše i naše nezaboravne trenutke!

Management hotela Phoenix

http://www.hotelphoenix.hr/

 

 

 

Sviđa ti se ova vijest? Podijeli s prijateljima!

 

Pročitaj i ove savjete

Komentiraj Članak - Hotel Phoenix dobitnik prestižne nagrade Luxury Travel Guide 2019.


Želite se oglašavati? Kontaktirajte nas

Na vrh stranice