Dani vjenčanja u Varaždinu 2017

10.11.2017.


Ovogodišnja  sajamska priredba pod nazivom „Dani vjenčanja u Varaždinu 2017“ održava se 18. i 19. studenog u varaždinskoj ARENI od 10.00. do 19.00. sati

Uz velike pogodnosti za mladence, predstavljanje izlagača i nagradne igre za posjetitelje pripremljen je bogat zabavno glazbeni program koji će se odvijati tijekom cijelog dana u subotu i nedjelju na Danima vjenčanja u Varaždinu. Program vodi Andrea Loparić, poznata varaždinska voditeljica VTV-a.

Ulaz za posjetitelje je besplatan, a kako je cijela sajmska priredba humanitarnog karaktera, umjesto plaćanja ulaznica svaki posjetitelj može ostaviti dobrovoljni prilog u posebnim kutijama na ulazu u sajamsku dvoranu. Svi dobrovoljni prilozi predat će se Društvu distrofičara invalida cerebralne i dječije paralize i ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina.
Modne revije se realiziraju u suradnji sa velikim modnim kućama, salonima vjenčanica i varaždinskim modnim kreatorima, a nosit će ih manekeni sjeverozapadnog dijela Hrvatske u produkciji Marijane Gregurić. Na modnoj reviji se po prvi put na Danima vjenčanja u Varaždinu ove godine bira i MISS DANA VJENČANJA. U organizaciji Ceha frizera Varaždinske županije, frizerski saloni će imati prezentaciju  izradi najljepše i najmaštovitije vjenčane frizure. Vizašisti će imati cjelodnevno besplatno šminkanje i  prezentaciju dnevnog i večernjeg make up-a. Ugostitelji će imati cjelodnevne prezentacije i degustacije. Pripremamo iznenađenja za buduće mladence i posjetitelje.

Cjelodnevnu gastronomsku ponudu imat će bistro TIME OUT  koji je u sklopu sajamske dvorane. Na sajmskoj priredbi će se predstaviti frizerski saloni, saloni vjenčanica, modni saloni za žene i muškarce, modni kreatori, zlatari i proizvođači nakita, trgovine, cvjećari i aranžeri, ugostitelji, slastičari, najmodavci vozila, limuzina i kočija, foto i video studiji, restorani, najmodavci svadbenih dvorana, udruge, OPG-i i najmodavci šatora i pagoda, bendovi, tamburaši, pjevači i drugi.

Organizator:

Marketinška agencija Tin marketing d.o.o.
A.B.Šimića 20, 42000 Varaždin
042/260-492, 091/300-111-3
kontakt@tin-marketing.hr

 

 

Sviđa ti se ova vijest? Podijeli s prijateljima!

 

Pročitaj i ove savjete

Komentiraj Članak - Dani vjenčanja u Varaždinu 2017


Želite se oglašavati? Kontaktirajte nas

Na vrh stranice