Bend za vjenčanje - Grupa Bolero

27.01.2020.


Bolero je profesionalni bend za vjenčanja, rođendane, maturalne zabave, fešte i sve ostale prigode. Prema vašim željama i mogućnostima izvodimo personalizirani repertoar pjesama. Na vašem vjenčanju možemo nastupiti kao grupa, kao trio ili kao duo. Bez obzira za koju se opciju opredijelili, garantiramo vam odličnu glazbu i nezaboravan provod za vas i za sve vaše cijenjene uzvanike. 

 

Još od 2000. godine kada je bend osnovan kao Trio Bolero, nastupamo na vjenčanjima i zabavama diljem Hrvatske a o našoj kvaliteti i profesionalnosti mogu vam posvjedočiti svi zadovoljni bračni parovi na čijim smo vjenčanjima podizali atmosferu.

Osim na vjenčanjima, na visoko profesionalnoj razini nastupamo i na rođendanima, maturalnim zabavama, krštenjima i ostalim raznoraznim feštama i veselicama. Svake godine imamo i unaprijed dogovorene nastupe na tradicionalnim događajima, kao što su Valentinovo, Karneval, doček Nove godine te ostale raznorazne tematske večeri i prigode. Za svirku na svim događajima koristimo najnovije ozvučenje vrhunske kvalitete marke „Dynacord“, a neke naše performanse na vjenčanjima možete pogledati i na You tube-u.

 

Repertoar

Preuzmi listu pjesama (PDF)

Repertoar pjesama za vjenčanje sastoji se od domaćih i stranih skladbi različitih stilova glazbe. Lista pjesama i cijeli repertoar izvedbi za svako pojedino vjenčanje je personaliziran i prilagođen vašim željama i zahtjevima, a u našoj širokoj ponudi nalaze se svi domaći tradicionalni i zabavni hitovi, starogradske i evergreen skladbe te ostale raznorazne pjesme koje možete provjeriti na upit. U našim nastupima na vjenčanjima prilagođavamo se atmosferi i raspoloženju te je stoga uobičajeno da ne postoji unaprijed određeni redoslijed pjesama jer je bend u svakom trenutku spreman pratiti ritam plesača i po potrebi dodatno podizati štimung. Takav pristup omogućava ukomponiranost nas kao muzike i vaših gostiju, a samim time je osigurana i vrhunska zabava i dobro raspoloženje svih uzvanika. Ukratko, repertoar koji vam preporučujemo idealan je za vjenčanje i garantira odličnu zabavu i vrhunsku atmosferu, na zadovoljstvo vas mladenaca i vaših uzvanika!

Pogledajte naš SVATOVSKI MIX

 

O Bolero bendu

Bolero bend nastupa i svira na vjenčanjima u cijeloj Hrvatskoj. Mi nismo bend ni iz Splita ni iz Zagreba ni iz Dubrovnika ili Zadra, mi smo BEND ZA VJENČANJE i nastupamo gdje god vi želite i gdje nas god pozovete. Sviranje na vjenčanjima za nas nije hobi i usputno zanimanje već profesionalna usluga visoke kvalitete za koju vam garantiramo da ćete biti zadovoljni cijenom koju platite. Dugi niz godina što profesionalno nastupamo kao bend za vjenčanja, svirali smo u raznoraznim gradovima i mjestima, od Zagreba, Splita, Dubrovnika, Šibenika, Omiša pa sve do manje poznatih mjesta na otocima i u Dalmatinskoj zagori. Bolero je bend za vaše vjenčanje u svakom kutku Lijepe Naše!

A sada, da vam se ukratko i predstavimo … Grupa Bolero … Naše dame, ženski vokali, Dijana i Romana, vokal i klavijature Robert Gavranić, vokal Renato Merelić te vokal/gitara Mario Prizmić. Mario je ujedno i kantautor, a uskoro mu izlazi i album u suradnji s Harijem Rončevićem s kojim zajedno pjeva i pjesmu „Probudi me jutrom“. 

Kontakt informacije

Ne ustručavajte se pitati nas sve što vas zanima; od repertoara pjesama, naših referenci, snimaka sa vjenčanja do svih ostalih pa i najsitnijih detalja koji vas interesiraju. Stojimo vam na potpunom raspolaganju!

Robert (Dalmacija): 099 77 20 060 ili 091 59 48 870

Diana (Zagreb): 091 95 80 098

Web: www.bendzavjencanja.com

Posjetite nas na Facebooku: Grupa Bolero

 

 

Sviđa ti se ova vijest? Podijeli s prijateljima!

 

Pročitaj i ove savjete

Komentiraj Članak - Bend za vjenčanje - Grupa Bolero


Želite se oglašavati? Kontaktirajte nas

Na vrh stranice