Bajkovita zimska vjenčanja u romantic Hotelu Phoenix

26.11.2018.


Uvijek ste se pitali kako je moguće kvalitetno organizirati svadbenu svečanost u samo dva ili tri mjeseca? Uz popust od 30%, all inclusive svečane jelovnike te s hotelom Phoenix kao sukreatorom vaše svadbene svečanosti ništa nije nemoguće!

 

Želite organizirati svadbenu svečanost u kratkom roku? Točno znamo koje vam se misli roje po glavama: Od kuda da krenemo? Kako ćemo to sve platiti? Hoćemo li stići na vrijeme sve organizirati? Tko će nam pomoći?

Romantic hotel Phoenix**** ima tradiciju od preko 20 godina u organizaciji svadbenih svečanosti. Kod nas dobivate stabilnost, povjerenje i uvjerljivost u realizaciji. Vjerujemo da je to ono što vam je sada najpotrebnije – spoznaja da ste u sigurnim rukama. U našem Wedding Teamu je dvoje stručnih Wedding plannera koji će vam svojim savjetima pomoći da što efikasnije ostvarite ono što ste zamislili – od pravilnog budžetiranja troškova i bolje uštede, pa sve do savjetovanja u odabiru dekoracija ili poklončića za uzvanike. Vaše zadovoljstvo je u njihovom primarnom fokusu i oni su tu za vas od prvog sastanka, pa sve dok vas ne isprate u bračnu luku.

 

Svjesni smo da bi vam malo veći postotak popusta dao vjetar u leđa, stoga smo za vas pripremili i do 30% popusta na zimske i last minute svečane jelovnike, nakon čega vam ostane malo više novaca za ostvarivanje nekih drugih želja ili jednostavno za medeni mjesec J.
Također smo se potrudili olakšati vam što je više moguće te vam pružiti all inclusive uslugu unutar koje ćete dobiti sve na jednom mjestu i time uštedjeti vrijeme i novac te si uvelike olakšati posao. Kao prvo i osnovno nudimo vam dvije svečane dvorane različitih kapaciteta, tako da nam se možete obratiti bilo da je vaš broj uzvanika 80 ili 380. Na sve smo spremni.

 

Dekoracije možete izabrati iz asortimana hotela, kao i presvlake za stolice i stolnjake u različitim bojama. Također, obje svečane dvorane imaju ambijentalnu LED rasvjetu te niti o tome ne morate dodatno razmišljati. Na raspolaganju vam je i veliki parking sa 120 parkirnih mjesta i video nadzorom.

 

Ako vas zanima kakvog je okusa jelovnik koji ste izabrali, naši mladenci imaju pravo na degustacijsku večeru mjesec dana prije svadbene svečanosti gdje možete uživati u najfinijim domaćim namirnicama i načinima priprave u kakvima će uživati i vaši uzvanici na dan svadbene svečanosti. Na samoj svadbenoj svečanosti vas i vaše uzvanike posluživat će elegantni i stručni konobari u bijelim rukavicama. Ni o svadbenoj torti ne morate brinuti – naše marljive i kreativne slastičarke pripremit će vam na izbor pet različitih okusa i pet različitih dizajna show torti koji su vam uključeni u cijenu jelovnika.

 

Na dan svadbene svečanosti vaše cijenjene uzvanike dočekat ćemo u toplini hotelskog interijera uz aperitive dobrodošlice, kuhano vino i show cooking s kuhanom šunkom i hrenom. A vi dragi mladenci, zajedno s vašim kumovima, imat ćete doček u rustikalnom vinskom podrumu uz okrjepu i vlastitog konobara.

 

Kada se umorite od organizacije svadbene svečanosti, tada vam na raspolaganju stoji naša Wellness&Spa oaza koju naši mladenci imaju pravo koristiti čitav mjesec prije svadbene svečanosti.A kada se umorite od plesa na svadbenoj svečanosti, tada ste svoj počinak zaslužili u deluxe apartmanu za mladence koji vas čeka prigodno dekoriran i s bocom pjenušca.

Kod nas možete dobiti i Photo paravan za slikanje, Instagram okvir i slikalice, besplatnih dva sata plesnog tečaja…jednom rječju – sve imamo. A ako nešto slučajno i nemamo, onda imaju naši partneri kod kojih ostvarujete Privilege popuste i s kojima već dugi niz godina super surađujemo.
Osnovni benefit organizacije svadbene svečanosti u hotelu s četiri zvjezdice jest upravo to što dobivate sve na jednom mjestu, te samim time više uštedite i kvalitetno budžetirate svoje troškove. Naši mladenci nakon svadbene svečanosti odlaze sa izdašnim darovima gostiju i veselog lica te na sigurnim temeljima započinju prve korake svog bračnog života.

 

Ako želite „nešto drugačije i posebno“ onda je bajkovito zimsko vjenčanje u Romantic hotelu Phoenix**** idealno za vas.
Romantic hotel Phoenix****
The best Wedding Place.

Javite se planerici vjenčanja i ugovorite svoj termin prezentacije na banket@phoenix.hr

Hotel Phoenix d.o.o.
Sesvetska cesta 29, HR-10360 Zagreb
Tel +385 1 2006 333
Mob +385 98 416 764
banket@phoenix.hr
www.hotelphoenix.hr

 

 

Sviđa ti se ova vijest? Podijeli s prijateljima!

 

Pročitaj i ove savjete

Komentiraj Članak - Bajkovita zimska vjenčanja u romantic Hotelu Phoenix


Želite se oglašavati? Kontaktirajte nas

Na vrh stranice