11. Festivala vjenčanja u Zadru – program i izlagači

20.02.2018.


11. Festival vjenčanja u organizaciji Udruženju obrtnika Zadar i partnerstu s Ilirijom d.d. – Arsenalom održava se u subotu i nedjelju, 3. i 4. ožujka 2018. godine, u Arsenalu.  

60 izlagača na ovogodišnjem Festivalu, kao i svake godine prezentirati će svoje usluge i proizvode vezane uz organizaciju vjenčanja, te će posjetiteljima mladencima koji ih u dane Festivala posjete na njihovim izlagačkim pozicijama ponuditi festivalske popuste. Koji izlagači Vas očekuju na ovogodišnjem Festivalu pogledajte u letku Festivala u privitku.

Festival je otvoren za posjetitelje oba dana od 10,00 do 20,00 sati. Subotnje jutro na Festivalu vjenčanja svečano se otvara se u 12,00 sati uz popratni program. U nedjelju ujutro s početkom u 12,00 sati očekuje vas „Festivalski doručak“ i prezentacija izlagača slastičara, cateringa, sala za vjenčanja i restorana, koja je ove godine u  humanitarnom tonu. Humanitarna akcija pod nazivom „Nosi mi se bijela boja“, u organizaciji je Lige protiv raka Zadar, a novčana sredstva prikupljaju se za kupnju aparata za zračenje za Opću bolnicu Zadar.

Oba dana u popodnevnom terminu posjetitelje s početkom u 18,00 sati očekuju bogate modne revije salona vjenčanica Brigita, Diora Zadar, Tiara i Wed studia Ana Milin, i salona svečanih haljina Step By Step i RR moda, koje će pratiti i zasebne revije vjenčanih buketa.

U nedjelju, 4. ožujka, nakon modne revije, u sklopu Festivala održati će se i koncert Sandija Cenova s početkom u 19,00 sati.
I ove godine za mladence smo pripremili nagradnu igru, koja je ove godine pod pokroviteljstvom Terra putovanja. Mladenci posjetitelji Festivala, oba dana će imati mogućnost popuniti kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri, te osvojiti bračno putovanje za dvoje u Toscanu i Cinque Terre.

Cjelokupni program obogatiti će i druge atraktivne točke u programu, koje ćemo najaviti u tjednu pred sami Festival.

Zajedničkim snagama vrijednih izlagača, organizatora i partnera, te uz podršku svih sponzora i medijskih pokrovitelja ovogodišnjeg Festivala, vjerujemo kako će 11. Festival vjenčanja  svojom kvalitetom, sadržajem i ponudom ponovno privući veliki broj posjetitelja.

Vidimo se na 11. Festivalu vjenčanja u Zadru!

Više informacija:

Festival vjenčanja, Zadar

Web: www.uoz.hr/festival-vjencanja

Predsjednica Odbora za organizaciju Festivala vjenčanja

Marijana Kolega, mob. 098/411-240

 

 

Sviđa ti se ova vijest? Podijeli s prijateljima!

 

Pročitaj i ove savjete

Komentiraj Članak - 11. Festivala vjenčanja u Zadru – program i izlagači


Želite se oglašavati? Kontaktirajte nas

Na vrh stranice